Wat?

Mensen die andere mensen mogen en moeten leiden beschouwen werknemers niet langer als onuitputtelijke bronnen van efficiënte inzet (tot ze opgebrand zijn), maar als groeiende mensen in steeds veranderende contexten. Van 'human doings' naar 'human beings'.

Gelukkige medewerkers zijn loyaler, productiever en innovatiever. Ze zijn minder snel ziek en maken minder fouten. Hun klanten en collega's zijn tevredener en hebben minder klachten.

Het is dus allesbehalve naïef om in te zetten op gelukkige medewerkers, in gelukkige werkomgevingen dankzij gelukkige samenwerkers. Dat toont wetenschappelijk onderzoek aan.

Daardoor kan een organisatie met meer ideeën, minder conflicten, meer welbevinden, minder ziekteverzuim sterker opereren in een competitieve markt. In een ouder wordende bevolking en een groeiende economie wat zal leiden tot personeelstekorten op meerdere gebieden hoort HUMAN LEADERSCHIP een belangrijke focus te zijn voor iedere organisatie.

Hoe? 

Wil je een nieuwe manier van leidinggeven leren? Human Leadership is een fundamenteel andere kijk op leiderschap waarin betrokkenheid en het creëren van intrinsieke motivatie centraal staan.

 

Goede leiders geven mensen de kans om te zijn wie ze zijn, te worden wie ze willen worden, samen te werken met anderen en hen te verbinden met de missie van het werk in zijn geheel. Ze geven hen de kans om zichzelf als mens te realiseren en om van hun dromen doelen te maken.

 

Tijdens deze seminar kan jij unieke verhalen verwachten van Gabriël over duurzaam effectieve leiderschap. Het is een training vol nieuwe inzichten, kennis, inspiratie en interactie.

 

Dit seminar is exclusief voor Colourful Business. Het  seminar bestaat uit 4 delen en zal op een interactieve wijze  gegeven worden. Gabriël Anthonio is altijd bezig met de connectie tussen mensen te vinden. Hij wil graag de kleurrijke doelgroep van Colourful Business leren kennen en zijn kennis delen.

Voor wie ?

Er is sprake van een "war on talent" en een revolutie in de werkelijkheid binnen organisaties. De klassieke piramide organisatie is niet meer. Medewerkers en managers maken steeds meer deel uit van horizontale structuren en verbanden. Door deze ontwikkeling is talent behoud & ontwikkeling cruciaal en staat leiderschap in organisaties enorm onder druk.

Human Leadership training is gebaseerd op een drieluik die je zelden tegenkomt: De concrete en weerbarstige praktijk, wetenschappelijke onderbouwde aanpak en inspirerende beelden en inzichten.

 

De training richt zich op directeur, DGA, bestuurder, ondernemer, manager, professional die eigen leiderschapskills wil verbeteren en wil investeren in zichzelf.

 

Kortom iedereen die wil leren hoe je authentiek leidinggeeft aan jezelf, je team, je bedrijf, je organisatie vanuit je ware leiderschapspotentie en bewustzijn wil vergroten op de impact ervan op de mensen om zich heen.

 

 

| Spreker |

Gabriël Anthonio is een maatschappelijk betrokken bestuurder en bijzonder hoogleraar Sociologie van leiderschap, organisaties en duurzaamheid bij de Faculteit Gedrags­ en Maatschappijwetenschappen van de Rijksuniversiteit Groningen (RUG).

 

Maar hij is vooral een inspirerend spreker over leiderschap, persoonlijk leiderschap, waarden gedreven leiderschap en de kracht van het innerlijk kompas. Waarbij hij niet alleen het verstand aanspreekt, maar vooral het hart. Dat doet hij met verhalen, vaak heel persoonlijke verhalen. Omdat die nu eenmaal beter aansluiten bij het leven dan abstracte rijtjes en kille opsommingen. Zijn meest recente leiderschap boek dat eind 2018 is verschenen

"Het Zwitsers zakmes van de Leider"staat alweer in de top 20 van de beste managementboeken en wordt vertaald in verschillende landen!

 

Prof. dr. Gabriël G. Anthonio zijn vers van de pers en zeer goed ontvangen nieuwe boek “Het Zwitsers zakmes van de leider "Gids voor leiderschap met blijvende impact” persoonlijk signeren, tijdens de training Human Leadership. Heeft u de boek nog niet aangeschaft, dan kan dat ter plekke!

Auteur & Philantropist

''Het opheffen van situaties van vernedering'', aldus de missie van Anthonio. Hij bestrijdt gedreven tegen de onmenswaardige behandeling van mensen door organisaties, systemen en gedrag van anderen.  Deze verhalen zijn te lezen in zijn boek:''Stilstaan bij Leiderschap en invloed'', verkrijgbaar op de seminar. De opbrengst komt ten goede aan het Jeugdhulpfonds, dat kinderen in acute financiële nood helpt. 

Prof. dr. Gabriël Anthonio

Bestuurder & Hoogleraar

"Mensgericht Leiderschap maakt hét verschil bij medewerkers en klanten!"

'"Waarden gedreven leiderschap, niet van bovenaf, of onderop, maar van binnenuit biedt een nieuw perspectief op leiderschap en organisaties.''

|Programma |

Intro

Leiderschap gaat volgens hem niet over een functie of baan. Nee, het gaat over positief invloed uitoefenen. Zowel op jezelf, als ook op anderen. En niet alleen op het werk, maar ook in je gezin, je vriendenkring of in de kerk. Tijdens de masterclass verbindt Anthonio de theorie en wetenschappelijke inzichten met de praktijk voor alle dag, leidend tot concrete zaken die een mens kan doen om je impact te vergroten.

Anthonio laat manieren zien en voelen waarmee je anderen kunt inspireren en gaat daarbij in op de kracht van storytelling, kwetsbaarheid, verbinding en dialoog. Op het leren kijken en luisteren naar wat het leven brengt. En wat het leven ons te zeggen heeft. De masterclass van Anthonio bestaat voor de toehoorders niet enkel uit luisteren. Naast theorie komen praktijkvoorbeelden en werkvormen aan bod, waarin deelnemers met elkaar in gesprek gaan.

Deel 1: Jij als leider

 • Leiderschap is een innerlijke weg. De training opent perspectieven op die weg.
 • Hoe jij goed onder woorden kan brengen wat jou als leider het meest motiveert.
 • Jouw innerlijke waarden en hoe je die kan waarmaken en hanteren. 
 • De balans vinden tussen eigenbelang en de belangen van anderen.
 • Hoe je talent binnen organisaties het best kunt inspireren en leiden.
 • Karaktervorming: Zicht op je eigen ontwikkeling, leiding geven aan jezelf.

 • Het geheim van Aristoteles, draagvlak en verbinding creëren.

 • Hoe maak ik ruimte voor de Ander, de echt belangrijke zaken!

Deel 2 : Leiderschap en het team

 • Hoe jij anderen de ruimte kan geven om tot volle bloei te komen.
 • De verschillende bronnen waar de energie en motivatie vandaan komt in een team.
 • Wanneer je leiderschap, moed en durf mag tonen om voor een ander op te komen.
 • Op welke manier we meer impact kunnen realiseren, impact die duurzaam is en blijft.

 • Welke persoonlijke visie en missie we zouden kunnen ontwikkelen om doelgerichter te leven en te werken.

 • Anderen inspirerend: de kracht van verhalen vertellen, de talking stick methode.

Deel 3 : Kennis en kunde uitwisseling tussen deelnemers

 • Human Leadership training is gebaseerd op een drieluik die je zelden tegenkomt: De concrete en weerbarstige praktijk, wetenschappelijke onderbouwde aanpak en inspirerende beelden en verhalen. 
 • Deelnemers gaan in kleine subgroepen met elkaar praktijkervaringen uitwisselen met concrete vragen en intervisie vanuit de trainer.
 • Wat je mee wilt nemen bepaal jezelf. Wees bij de training een egoist. Denk dus niet dat is goed voor die of die andere deelnemer. Nee, het is goed voor jezelf!

Deel 4: Vragen en Netwerken

 • In een interactieve setting de mogelijkheid krijgen om al je brandende vragen te stellen aan Gabriël. 
 • We sluiten de dag af met een gezellige netwerkborrel.
 • Deelnemers kunnen geïnspireerd, praktisch toegerust en met een nieuw perspectief weer aan de slag .
Please reload

Aan het eind ben je in staat om:
 
 • Inspiratie op te doen voor jezelf, jouw organisatie waar je leiding aan geeft, je zakelijk en relatie netwerk.

 • Zicht op kansen en mogelijkheden van human leiderschap ontdekken.

 • Concrete handvatten beheersen, die morgen al resultaat opleveren.

 • Inzicht in de kracht van verhalen en nieuwe betekenisgeving van human leiderschap

 • En nog veel meer..!

|Aanmelden & Locatie |

Datum & Tijd

Dinsdag 17 September van 12.30u-18.30u

Programma:

12.30u-13.30u: Inloop, registratie, met broodjeslunch en fruit

13.30u-14.00u : Inspirerende inleiding

14.00-15.30u :  Training module 1 &2

15.45u-17.30u: Training deel module 3&4

17.30u-18.30u Q & A en afsluitende borrel

Prof. dr. Gabriël G. Anthonio zal tevens zijn zeer goed ontvangen nieuwe boek “Het Zwitsers zakmes van de leider "Gids voor leiderschap met blijvende impact” persoonlijk signeren, tijdens de training Human Leadership. Heeft u de boek nog niet aangeschaft, dan kan dat ter plekke!

Investering

Dit is jouw kans om te investeren in jezelf! Anthonio zijn lezingen en trainingen worden vaak voor een select publiek gegeven. Vanuit onze visie op inspiratie, ontmoeting en duurzaamheid hanteren we een zeer toegankelijk training tarief van

 

Trainingskosten p.p is een eenmalige investering van €  395,-

 Als ondernemer en werknemer kun je met diverse regelingen investeren in jezelf en trainingskosten vergoed krijgen. Informeer dus bij je werkgever of als zelfstandige professional naar je mogelijkheden voor het volgen van een training en reserveer deze top training!  Nergens anders vind je goedkoper zo'n top leiderschapstraining volgen met deelname certificaat. Claim daarom direct je plaats op tijd! Er zijn beperkt aantal plaatsen. We garanderen 100% enthousiasme! Prijs is inclusief onbeperkt koffie, thee, water, broodjeslunch, versnaperingen en alle handouts!

 

 

 

Colourful Business groepsaanbieding
 Interesse om met een groep van meer dan acht personen deel te nemen? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden voor een groepskorting via info@colourful-business.com

Inschrijfvoorwaarden

Aanmelden
Je meldt je aan voor dit seminar door je plaats te reserveren via ticketschop op de site en de betaling direct te voldoen of een mail te sturen met je deelname wens en de betaling te voldoen. Door je aan te melden, ga je akkoord met onze algemene voorwaarden. Een week voor aanvang van de sessie sturen wij je een herinnering en een routebeschrijving toe.

Annuleren
Indien je onverwacht verhinderd bent, kun je je altijd kosteloos laten vervangen door een collega, mits tijdig aan ons doorgegeven. Annulering is mogelijk per email tot drie weken voor aanvang van het seminar. 

Je ontvangt binnen 48 uur een bevestiging per e mail van de annulering. Hiervoor wordt een bedrag van € 75,- aan annuleringskosten in rekening gebracht. Vanaf drie weken voor aanvang van de bijeenkomst ben je het volledige deelnamebedrag verschuldigd. 
 

Groepskorting
Wil je de training bijwonen met een groep collega's of relaties? Dat kan! Vraag dan naar onze groepsarrangement door een mail te sturen naar info@colourful-business.com. Je profiteert dan van een extra korting bij deelname van 8 personen of meer.

Vragen?

Voor meer inhoudelijke informatie kunt u contact opnemen met ons via de contactformulier of info@colourful-business.com

Contact
Colourful Business
WTC Rotterdam
Beursplein 37, 3011 AA
info@colourful-business.com
Tel: 010-4054444
Over ons
Colourful Business is hèt zakelijke netwerk voor kleurrijke ondernemers. Hier vinden ZZP’ers, zakenvrouwen, starters en andere kleurrijke ondernemers elkaar.

 (c)2018 Colourful Business || Privacy statement & Disclaimer |

Waarom Videomarketing?

 •   80% van de  online traffic in 2019 is video-content

 •   De waarde van één minuut video is 1,8 miljoen woorden
   

 •   55% van de mensen bekijkt elke dag video’s
   

 •   65% van de mensen bekijkt meer dan 75% van een video
   

 •   Marketeers die video gebruiken groeien 49% sneller in omzet
   

 •   Social video genereert 1200% meer shares 
   

 •   26% zoekt meer informatie na het bekijken van een video

 •   22% bezoekt de website na het bekijken van een video advertentie

 •   Video op een landingspagina kan de conversie met 80% verhogen