Wat kan Colourful Business voor jou betekenen?

Diversiteit is voor ons bedrijf heel belangrijk. Wij zijn ervan overtuigd dat je bedrijf kwalitatief beter wordt als er meer diversiteit op de werkvloer is. Daarom zijn wij constant bezig om diversiteit een plekje te geven binnen het bedrijfsleven. Hierbij kan gedacht worden aan verschillende trainingen, workshops, Inhousedagen en meetingen om zo het onderwerp diversiteit onder de aandacht te brengen. Wij streven naar een diverse cultuur, waarin iedereen eerlijk en open is naar elkaar toe. Het moet een plek zijn waar je je thuis voelt en je jezelf kan zijn.

Inhousedagen
Samen met Colourful Business kun je je eigen inhousedag organiseren. Wil je een bepaalde interne of externe doelgroep aanspreken om hen te informeren over specifieke onderwerpen, zoals diversiteit? Dan kan Colourful Business daarbij helpen. Deze dag kunnen wij van A tot Z verzorgen, zodat jij het maximale eruit kunt halen.

Events
Vanuit Colourful Business worden er diverse events georganiseerd. Dit kunnen workshops zijn op het gebied van interessante en onderscheidende tools voor je organisatie, maar ook seminars met indrukwekkende en inspirerende sprekers. Hiernaast wordt er ook een carrièrebeurs georganiseerd om het maximale uit diversiteit te halen. Hierbij worden diverse workshops, trainingen en sprekers ingezet om dit te bereiken. Verder is het de ultieme gelegenheid om te netwerken.

Programmamanagement en intern beleid
Er zijn een aantal marktinstrumenten die effectief werken om diversiteit te stimuleren. Hier zijn een aantal maatregelen voor geïnitieerd. Deze maatregelen zorgen ervoor dat de diversiteit binnen bedrijven wordt verbeterd. Een belangrijke uitdaging die hierbij speelt is: in welke mate kunnen bedrijven aansluiten op de veranderende groep potentiële klanten en kleurrijke ondernemers?

Coaching en advies
Het is onvermijdelijk dat je tijdens je werk vragen hebt of inziet dat je bepaalde vaardigheden of kennis mist. Ook hiervoor kun je terecht bij Colourful Business. Wil je meer vaardigheden ontwikkelen op het gebied van Social Media of wil je meer weten over human leadership? Ook advies over het inzetten van diversiteit en hoe je dit het beste kunt doen, behoort tot de mogelijkheden. Alles is mogelijk om jezelf te ontwikkelen en meer kennis op te doen van specifieke onderwerpen.

Wat kan diversiteit voor uw bedrijf betekenen?

Door onze verschillende diensten willen wij diversiteit een plekje geven. Wij zijn er door verschillende onderzoeken achter gekomen dat diversiteit, mensen met een culturele achtergrond, moeilijk aan een baan komen. Dit willen wij doorbreken door te laten zien hoe belangrijk en onmisbaar diversiteit is. Iedereen heeft namelijk zijn eigen kwaliteiten. Dit geeft een enorm rijkdom als al deze kwaliteiten ingezet kunnen worden. Hierdoor ontstaan er creatieve en innoverende teams. Een team met diverse leden leidt tot een creatiever denkproces en vernieuwende ideeën. Ook zorgt diversiteit ervoor dat niet alleen de medewerkers breed georiënteerd, maar ook de bedrijven zelf. Zij krijgen meer mee van de diverse culturen en kunnen hier beter op in spelen. Dit maakt ook het internationaal communiceren een stuk eenvoudiger. Natuurlijk zorgt diversiteit niet alleen voor een hele andere sfeer in het bedrijf, maar ook hebben de bedrijven meer keus uit verschillende kleurrijke ondernemers.

De kwaliteit van diversiteit

Door meer diversiteit in jouw bedrijf toe te laten, creëer je een grote verscheidenheid aan talenten. Dit kan ervoor zorgen dat je het beste uit jouw bedrijf haalt. Diversiteit kan ervoor zorgen dat er vanuit meerdere oogpunten naar een bepaald vraagstuk wordt gekeken. Dit kan leiden tot de beste adviezen en diensten.

Conclusie diversiteit

Er is wereldwijd veel onderzoek verricht naar factoren die ondernemingen succesvol maken. Alle conclusies wijzen in dezelfde richting: bedrijven zijn succesvoller naarmate de werknemers een meer representatieve afspiegeling van de samenleving vormen. Dat succes vertaalt zich onder meer in financiële resultaten, innovatiekracht en een grotere binding van medewerkers aan het bedrijf. In de mondiale concurrentiestrijd is diversiteit een speerpunt in de strategie en visie van ondernemingen geworden. Als het goed wordt ingebed in de bedrijfscultuur kunnen winst, continuïteit en reputatie er positief door beïnvloed worden.

Samen met Colourful Business kun je kijken wat diversiteit voor jouw bedrijf kan betekenen. Wij hebben een kleurrijk bestand aan ondernemers. Neem gerust contact met ons op om te kijken wat diversiteit kan opleveren voor jou!

Contact
Colourful Business
WTC Rotterdam
Beursplein 37, 3011 AA
info@colourful-business.com
Tel: 010-4054444
Over ons
Colourful Business is hèt zakelijke netwerk voor kleurrijke ondernemers. Hier vinden ZZP’ers, zakenvrouwen, starters en andere kleurrijke ondernemers elkaar.

 (c)2018 Colourful Business || Privacy statement & Disclaimer |

Waarom Videomarketing?

 •   80% van de  online traffic in 2019 is video-content

 •   De waarde van één minuut video is 1,8 miljoen woorden
   

 •   55% van de mensen bekijkt elke dag video’s
   

 •   65% van de mensen bekijkt meer dan 75% van een video
   

 •   Marketeers die video gebruiken groeien 49% sneller in omzet
   

 •   Social video genereert 1200% meer shares 
   

 •   26% zoekt meer informatie na het bekijken van een video

 •   22% bezoekt de website na het bekijken van een video advertentie

 •   Video op een landingspagina kan de conversie met 80% verhogen